HERKOLUBUS OSE PLANETI I KUQ
Një libër për njerëzimin
Libër falas

Ajo që po pohoj në këtë libër është një profeci që do të përmbushet shumë shpejt, sepse jam i sigurt për fundin e planetit; Unë e di këtë. Unë nuk po ju frikësoj, por po ju paralajmëroj, sepse jam i shqetësuar për këtë Njerëzim të mjerë. Këto ngjarje nuk do të vonojnë të In vijnë dhe nuk ka kohë për të humbur me iluzone. - V.M. Rabolú

Në të gjitha anët e botës, ne mund të gjejmë tradita dhe tregime profetike në lidhje me fundin e kohëve, të gjitha janë të ngjashme me njëra-tjetrën.

Shumica e këtyre parashikimeve na paralajmërojnë për katastrofa të mëdha në Tokë, të tilla si një zhvendosje e afërt e poleve, shkrirja pasuese e kapakëve të akullit dhe zhdukja e zonave të mëdha të tokës për shkak të tërmeteve të fortë dhe cunameve.

Janë të panumërta profetsitë që kanë diçka të përbashkët: ato flasin në mënyrë specifike për afrimin e një planeti të madh që na afrohet periodikisht. Ai planet do të kishte mbërritur në sistemin tonë diellor në raste të mëparshme për të lëshuar kataklizma që zhdukën qytetërimet në Lemuria dhe Atlantis. Tani, ai do t’i jepte fund qytetërimit tonë aktual dhe kështu do të krijonte një epokë të re.

Njihet në shumë tradita, profetsi dhe libra të shenjtë me emra të ndryshëm si: Baal, Planeti i Ftohtë, Planeti i Kuq, Wormwood, Ajenjo, Herkolubus , Barnard i I, dhe shumë emra të tjerë. Një planet i tillë do të ishte tashmë i dukshëm me teleskopë dhe madhësia e tij do të ishte rreth gjashtë herë më e madhe se e Jupiterit.

Në ardhjen dhe ikjen e jetës, çdo gjë kthehet në fillim ose në fund të çfarë ka qenë. Kështu, në takimin tonë të mëparshëm Herkolubus i dha fund qytetërimit Atlantik. Këto fakte u rrëfyen siç duhet përmes të gjithë ‘Përmbytjeve Universale’ të feve dhe kulturave të ndryshme.

Shumë njerëz kanë folur për një fenomen të tillë kozmik. Njëri prej tyre ishte V.M. Rabolú, i cili hetoi për afrimin e planetit duke përdorur aftësitë e ndërgjegjes së vetëdijshme, gjë që i mundësoi atij të hulumtonte mbi këtë trup qiellor. Në veprën e tij të titulluar “Herkolubus ose Planeti i Kuq”, i cili dërgohet falas në mbarë botën nga Shoqata Alcione, ai shkruan:

Kur Herkolubus t’i afrohet Tokës dhe të jetë në rresht me Diellin, epidemi vdekjeprurëse do të fillojnë të përhapen në të gjithë planetin. As mjekët dhe as shkencat zyrtare nuk do të dinë se çfarë lloj sëmundjesh janë ose si t’i kurojnë ato. Ata do të jenë të pafuqishëm përballë këtyre epidemive.

Momenti i tragjedisë dhe errësirës do të vijë: lekundje tërmete dhe valët e baticave. Qeniet njerëzore do të çekuilibrohen mendërisht, pasi nuk do të jenë në gjendje të hanë apo të flenë. Përballë rrezikut, ata do të hidhen masivisht në gremina, krejtësisht të çmendur.

V.M. Rabolú

V.M. Rabolú, studiuesi i madh kolumbian i ezoterizmit, ngriti zërin për të paralajmëruar njerëzimin për këtë kërcënim. Ai thekson se, në fakt, kjo mund të sjellë fundin e qytetërimit dhe kulturës sonë. Në librin e tij, ai ju mëson metodën për të eliminuar defektet tona psikologjike dhe teknikat e projeksionit astral si formulat e vetme ekzistuese për t’i shpëtuar kataklizmës të së ardhmes.

V.M. Rabolú e mbyll punën e tij duke thënë:

I dashur lexues: Po flas shumë qartë që të kuptoni nevojën për të filluar punën seriozisht. Kushdo që punon do të shpëtohet nga rreziku. Kjo nuk është që ju të krijoni teori apo të mbani diskutime, por për të përjetuar mësimin e vërtetë që unë po jap në këtë libër. Nuk mund t’i drejtohemi asgjëjë tjetër.

SHOQATA ALCYONE

Organizatë jo-fitimprurëse e caktuar si agjent-bashkëpunëtor në shpërndarjen e veprës ‘Herkolubus ose Planeti i Kuq’.

Autori: Joaquín Amórtegui Valbuena (V.M. Rabolú)
Botuesi: Ángel Prats

Shoqata Alcyone është e regjistruar në Regjistrin Kombëtar të Shoqatave në Ministrinë e Punëve të Brendshme, grupi 1, seksioni 1, me numër kombëtar 588698, dhe ka selinë e saj qytetin Burgos, Kutia postare 4, 09080 Burgos (Spanjë).

RRETH AUTORIT

V.M. Rabolú (1926 – 2000)
V.M. Rabolú (1926 – 2000)

V.M. Rabolú (1926 – 2000) lindi në Tolima (Kolumbi). Në vitin 1952 ai gjeti Dijen e vërtetë dhe gjatë viteve të gjata të praktikës ezoterike ai zhvilloi aftësi të jashtëzakonshme që përfundimisht e shndërruan atë në një udhërrëfyes shpirtëror i cili është i njohur në mbarë botën.

I vetëdijshëm për të ardhmen që na pret, ai iu përkushtua duke i mësuar njerëzimit formulat për të arritur rigjenerimin e tyre shpirtëror. Kështu, që nga vitet ’70 dhe gjithnjë në mënyrë altruiste ai filloi një detyrë të palodhshme për të mësuar publikisht urtësinë e vërtetë përmes leksioneve, kurseve dhe kongreseve në nivel ndërkombëtar.

Në vitin 1998 ai shkroi “Herkolubus ose Planeti i Kuq”. Bazuar në përvojën e tij të drejtpërdrejtë dhe të vetëdijshme, V.M. Rabolú përshkruan ngjarjet e tmerrshme që do të ndodhin në planetin tonë në një kohë të shkurtër dhe shpjegon rrugën që njeriu mund të ndjekë për të arritur një transformim të thellë. Në ditët e sotme, thëniet e përfshira në veprën e tij njihen nga një numër i madh lexuesish që kanë përfituar nga mësimet e tij në më shumë se 80 vende.

Unë nuk jam një nxitës i frikës; Unë jam një qenie njerëzore që po paralajmëroj për atë që do të vijë dhe çfarë do të ndodhë.

V.M. Rabolú

V.M. Rabolú ishte një nga ata njerëz të paktë me Vetëdije të Ndërgjegjshme. Mësimet e tij janë thelbësore në këto kohë kur materializmi dhe mungesa e vlerave janë bërë shenja të dallueshme të një shoqërie që humbet gjithnjë e më shumë.

MANTRAT

Në këtë seksion, mund të dëgjoni V.M. Rabolú duke shqiptuar mantrat për projeksionin astral, në mënyrë që të dini shqiptimin e duhur.

FA RA ON

LA RA S

BASHKËPUNONI ME SHOQATËN ALCYONE

Shoqata Alcyone është një organizatë e krijuar ligjërisht. Si një organizatë jo-fitimprurëse, të gjitha aktivitetet e saj kryhen në mënyrë altruiste pa asnjë lloj përfitimi financiar.

Shoqata Alcyone vepron si agjent-bashkëpunëtor për z. Angel Prats, botues i librit “Herkolubus ose Planeti i Kuq”; prandaj synimi i vetëm i tij është përhapja dhe shpërndarja ndërkombëtare e librit. Për këtë arsye, aktiviteti kryesor i Shoqatës Alcyone konsiston në dërgimin e kopjeve falas të librit në çdo vend në mbarë botën në një përpjekje për të shpërndarë veprën dhe mesazhin e saj universal tek çdo person i interesuar pa dallim.

Deri më tani, fushata e shpërndarjes ka lejuar mijëra lexues të marrin me postë një kopje falas të librit “Herkolubus ose Planeti i Kuq”. Aktualisht dhe ditë pas dite numri i kërkesave është në rritje të vazhdueshme. Për shkak të këtij suksesi të madh, ne i kemi vendosur vetes si qëllim që të vazhdojmë me këtë fushatë shpërndarjeje.

Për shkak të numrit të madh të porosive, aktualisht ne e dërgojmë librin në format të printuar ose elektronik, në varësi të disponueshmërisë.

Ju lutemi na ndihmoni në përhapjen e kësaj pune duke shkarkuar videon e mëposhtme dhe duke e dërguar me email te miqtë dhe të njohurit.

Nëse dëshironi të kontaktoni Shoqatën tonë ose nëse jeni të interesuar të bashkëpunoni me botuesin e librit në lidhje me shpërndarjen e librit dhe mesazhit të autorit V.M. Rabolú, ose nëse dëshironi të mbani një komunikim dhe bashkëpunim më të fortë me ne, mund të shkruani në cilëndo nga adresat si vijojnë:

Me email në: [email protected]

Me postë të zakonshme në:
Asociación Alcione
P.O. Box 4, 09080 Burgos (Spanjë)

KËRKONI LIBRIN TUAJ FALAS

Përkthyer në disa gjuhë të ndryshme.
Kërkojeni duke na shkruar në: [email protected]
ose përdorni formularin e mëposhtëm:

Formular i porosisë

Të dhënat e shënuara me yll (*) janë të nevojshme për të menaxhuar kërkesën tuaj. Ky informacion mblidhet dhe përdoret vetëm dhe ekskluzivisht për të përmbushur porosinë e librit.

Për të marrë librin, duhet të vendosni një adresë të saktë emaili.

Për të përpunuar porosinë tuaj, lexoni dhe kontrolloni këtë kuti.

Duke klikuar në butonin DORËZO, ju pranoni përpunimin e të dhënave sipas kushteve dhe për qëllimet e përcaktuara në Politikën e Privatësisë.

Alcyone Association